Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Este recomandată albirea dinților în timpul sarcinii?

Te-ai gândit să apelezi la tratamentul de albire dentară, dar nu cunoști încă toate informațiile despre această procedură? Nu ești sigură (pentru că acest articol, nu-i așa, este destinat femeilor) că acest tip de tratament este sigur pentru tine și pentru bebelușul tău? În acest articol vom discuta despre această problemă, atât de des căutată, dar și despre ceea ce înseamnă albirea dentară, oferind definiții și beneficii.

Continuă să citești pentru a primi răspuns la toate întrebările pe care le ai despre această procedură.

 

albire dentara bacau

 

Toți știm că albirea dentară Bacău poate fi efectuată și la domiciliu, urmând sfaturi de pe internet. Nu toate aceste sfaturi pe care le găsești la o simplă căutare pe Google sunt veridice și sigure, putând în acest fel să îți pună în pericol sănătatea dentară. Riscurile nu ar trebui ignorate!

 

Îți dorești ca zâmbetul tău să fie strălucitor, prin tratamente sigure? Atunci apelează la albire dentară Bacău! Acestea sunt efectuate în cabinetul medicului stomatolog, după un control temeinic, pentru ca întreg procesul să se desfășoare în siguranță, evitând complicațiile viitoare.

Ai încredere în echipa clinicii LifeDent Implant, atunci când vrei să încerci tratamentul de albire dentară Bacău.

 

Ce este, deci, albirea dentară profesională?

Una dintre tratamentele de estetică dentară pe care pacienții o solicită atunci când își doresc un zâmbet mai strălucitor, cu aspect natural.

Albirea dentară Bacău este o modalitate sigură, accesibilă și confortabilă de a îndepărta petele de pe dinți, redându-le strălucirea.

 

În calitate de medici stomatologi, scopul nostru este de a crea zâmbete cu aspect natural, în condiții de maximă siguranță, prin tratamente non-invazive.

 

Obiectivul nostru este să folosim tehnici eficiente și moderne, pentru proceduri nedureroase, cu scopul de a-ți oferi și o experiență plăcută alături de noi, nu doar un zâmbet mai alb.

 

albire dentara bacau

 

Cum decurge tratamentul de albire dentară cu laserul?

Această procedură este realizată exclusiv în cabinetul medicului stomatolog, sub supravegherea atentă a acestuia. Înainte de a începe tratamentul, medicul va lua măsuri suplimentare de protecție în cazul gingiilor. Următoarea etapă este urmată de aplicarea unui gel care conține peroxid de hidrogen. Cu ajutorul laserului se va realiza albirea dentară.

 

Albirea dentară Bacău este o metodă rapidă și eficientă de a obține dinți mai albi. Tratamentul cu laser este considerat de mulți pacienți ca fiind o excelentă obțiune, deoarece culoarea căpătată se păstrează pentru un timp îndelungat, nu afectează smalțul și, de asemenea, nu provoacă efecte secundare.

Pot apela la acest tratamentul în timpul sarcinii?

Dacă vă îngrijorați în legătură cu procedura de albire dentară Bacău în timpul sarcinii, informațiile pe care le-ați căpătat sunt mai degrabă mituri. Nu există studii care să demonstreze riscuri în această privință. Teama se produce, de fapt, din cauza peroxidului de hidrogen folosit în compoziția gelului aplicat pe dinți.

 

Care ar putea fi soluția? Decizia îți aparține ție! Procedura de albire dentară nu este considerată un tratament de urgență stomatologică, ci una estetică, în acest fel putând fi amânată până după naștere.

 

Dacă totuși îți dorești ca zâmbetul tău să capete strălucire cât mai repede, vorbește cu medicul stomatolog, iar el îți va oferi informații veridice, clare, medicale și sigure, despre acest subiect.

 

Ce recomandăm?

Informare înainte de a alege orice tip de tratament. Este important să nu iei ca atare orice informație pe care o găsești pe internet, ci să întrebi specialistul. Acesta este singura persoană în măsură să-ți ofere sfaturi sigure, din punct de vedere medical, pentru a evita eventuale complicații.

 

albire dentara bacau

Acum cunoști informațiile de care aveai nevoie. Ce rămâne de făcut? Solicită o programare și vino să te cunoaștem! Te vom ajuta pe parcursul călătoriei stomatologică să te bucuri de tratamente realizate în siguranță.

 

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.